KIMO Swimming pool

GPS COORDINATE -8.2016310 113.7147370

One more Swimmingpool in Jember which could be an alternative recreational for family vacation on weekend, Kimo Swimmingpool – is only about 4 km from the city center, providing a swimming pool in the middle of the park with a variety of beautiful flowers and trees,another story about Kimo can be found here.

Responses

  1. barusan renang dsini…baguuuusss,bersih….enak sepii kyk private pool aja…cm rute jalanny sdikit berptualang,cz bingungin…klo msuk dr perumh sumbersari permai,kudu naik motor,nglewati sawah2,rawa,perumahan kosong olus kuburaaann…saran buat pemilikny,banyakin petunjuk arahny…

  2. daerahmana mana ya, tolong di upload alamatnya dong, kok baru denger.

  3. Lebih bagus kalau semua lokasi wisata di kasih Peta dong…kalau harus turun dari mobil trus naik motor…??? lha kok repot banget sih…
    Yang bener gimana nih…BTW ..namanya Lokasi Wisata Wajib Mudah Pencapaiannya..thanks..

    • Silahkan klik “Cek Lokasi On Google Map” di sebelah pojok kanan atas halaman ini. Mobil bisa masuk jadi tidak perlu khawatir… bisa langsung byur………..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: